Klusbedrijf Bert Pol bestaat 25 jaar

Bert Pol, al 25 jaar aan het hoofd van Klussenbedrijf Bert Pol. NDC Mediagroep

Klussenbedrijf Bert Pol uit Fluitenberg bestaat deze maand 25 jaar. Toen Bert Pol op 9 april 1996 zijn klussenbedrijf oprichtte, was hij één van de eersten in Drenthe en Hoogeveen.

Na lang wikken en wegen is hij voor zichzelf begonnen. Bert was voor die tijd in de Installatietechniek en scheepsbouw werkzaam. „In een periode van 25 jaar maak je heel veel mee , mooie dingen met de klanten en ook minder mooie dingen. Dingen die je je hele leven bij blijven.”

Zijn specialiteit is toch het vernieuwen van badkamers en toiletten. „De gehele badkamer of toilet maak ik helemaal alleen en de klanten vinden dat wel prettig. Daarnaast bouw ik ook veel tuinhuisjes en schuurtjes van Douglas hout. Daar heb ik het best druk mee. Vooral in deze vervelende coronatijd mag ik niet klagen over het werk.”

Het geven van een feestje zit er nu niet in. Maar, zo belooft de ondernemer, wanneer alles weer normaal gaat worden, komt het feestje om dit 25-jarig bestaan te vieren er alsnog. ,,Dat vier ik dan samen met de klanten en leveranciers. Als mijn gezondheid het toelaat hoop ik nog een aantal jaren door te gaan. Ik ben trots op dit jubileum en bedank al mijn klanten en relaties die dit mogelijk hebben gemaakt.”

Nieuws

menu