Kapsalon Danielle bestaat 25 jaar

Kapsalon Danielle bestaat 25 jaar. Foto: Eigen foto

Het is feest bij Kapsalon Danielle. De kapsalon bestaat 25 jaar en dit viert Danielle met veel kortingen in de maand december.

De feestelijke dag, die op 1 december plaatsvindt, wil Danielle niet aan zich voorbij laten gaan. Vanaf 10.00 uur is iedereen die dat wil welkom voor een praatje. Danielle wilde graag een bakje koffie en wat lekkers erbij uitdelen maar door de huidige maatregelen kan dat niet. Daarom krijgt iedereen die langskomt wat lekkers mee naar huis.

„Het kappersvak is mijn passie dus heb ik 1 december 1996 mijn deuren geopend en inmiddels al 25 jaar dus. Samen met mijn rotsvaste team Brigitte, Angelique en Florien en onze stagiaire Ezra hebben we in de loop der jaren al veel lief en leed met elkaar gedeeld. Samen gelachen gehuild en volwassen geworden dat maakt dit alles samen een dreamteam. Maar dit alles was ons niet gelukt zonder onze vaste klanten oude klanten en de nieuwe klanten.”

Danielle wil al haar klanten bedanken voor de jarenlange steun en trakteert daarom de hele maand december op een kleinigheidje en op alle producten zit 25 procent korting.

Nieuws

Meest gelezen