Aangeboden door: litebit.eu

Kan je echt geld verdienen met crypto?

-

We horen er overal over; Crypto munten. Voor velen blijft dit nog een beetje een ongrijpbaar iets. Het zijn immers munten die je niet fysiek kunt vastpakken en ook niet gewoon op je bankrekening kunt zetten. Laat staan dat je er rente over krijgt. Toch kun je er vandaag de dag op steeds meer plekken mee betalen, bepaalde winkels en zelfs landen hanteren het als munteenheid. Daarnaast zijn er vele succesverhalen over het snel geld verdienen met crypto. Maar is dit echt het geval? Want even snel geld verdienen met crypto wil iedereen wel. Wij leggen het uit.

Het blijft koersen

Net zoals met aandelen zijn crypto erg afhankelijk van de koers van dat moment. Wanneer de bitcoin koers laag staat, hoor je dit vaak terug in de media. Soms wordt er laconiek gezegd dat de ‘gelukszoekers’ weer ergens anders hun heil moeten gaan zoeken. Maar wat veel mensen niet weten is dat wanneer de koers van de Bitcoin daalt, het heel goed kan dat bijvoorbeeld de ethereum koers stijgt. Dit is namelijk een andere crypto munt, waar de koers heel anders van kan zijn. Want net als bij giraal geld, is er bij crypto een enorme hoeveelheid aan munten en is er dus meer dan de bekende Bitcoin. Maar weet dus wel, geld verdienen met crypto currency kan maar geld verliezen is evengoed mogelijk.

Hoe verdien je aan crypto?

Je krijgt geen dividend of rente over crypto, de winst of verlies zit ‘m daarom in het handelen ermee. Wanneer jij op een gunstig moment Bitcoins of andere crypto koopt voor een lage prijs, en dit op een goed moment voor een betere prijs weer verkoopt kun je een leuke winst behalen. Dit kan echter ook in omgekeerde richting.

Wanneer een goed moment is? Dat is heel lastig te bepalen. We hebben een lange tijd gekend dat de bekende crypto munten alsmaar in waarde stegen, het tij lijkt momenteel echter gekeerd. Maar of we al het dieptepunt hebben bereikt? Dat blijft koffiedik kijken.

Wanneer en welke crypto?

Toch kan het nog steeds lonen om wel te investeren in crypto. Geld verdienen met Bitcoin blijft lucratief, mits je een lange termijn visie hebt en je het geld voor langere tijd kunt missen. Het is aan te raden om vooraf je goed te verdiepen in de materie en eventueel experts te raadplegen.

Kies wel altijd voor bekende cryptomunten, want iedereen kan een eigen munt starten. Wanneer dit door een louche partij wordt gedaan, kan dit resulteren in catastrofale situaties zoals het geheel verdwijnen van een munt. Kansen spreiden over bekende munten is dan weer wel aan te raden.

Kortom, geld verdienen met crypto is vandaag de dag zeker mogelijk. Misschien wel júist op dit moment, nu de koersen een val hebben gemaakt. Wat je hier wel voor nodig hebt is een lange adem, want een enorm piek op korte termijn is niet iets wat in de lijn der verwachting ligt. Maar voor de langere termijn is het wellicht lucratiever dan je geld wegzetten op een spaarrekening zonder rente maar mét inflatie.

Dus het antwoord op de vraag of je geld kunt verdienen met crypto? Jazeker!

Nieuws

menu