Jonkers Haarmode in Zuidwolde is overgenomen en heet nu Haarstudio Zuidwolde

Het team van Haarstudio Zuidwolde. Foto: Haarstudio Zuidwolde

Jonkers Haarmode aan de Hoofdstraat 93a in Zuidwolde is overgenomen door Haarstudio Emmen en gaat verder onder de naam Haarstudio Zuidwolde.

„De naam dragen we al sinds december 2019, maar door de coronabeperkingen en de lockdowns is dit geruisloos doorgelopen. Vandaar het idee om ons team opnieuw aan jullie te voor te stellen”, vertelt Arjan de Wolff, de nieuwe eigenaar.

De Wolff is woonachtig in Emmen en heeft nog nooit een kappersschaar in handen gehad, maar heeft inmiddels wel drie kapperszaken (naast Emmen en Zuidwolde ook in Vriezenveen). Deze ondernemer ziet kansen en gaat er vervolgens voor. In samenwerking met de kappers per locatie heeft hij een idee hoe hij de vestigingen wil runnen en zorgt daarbij dat de neuzen dezelfde kant op staan. De vertrouwde gezichten van Daisy en Jannet zijn sinds jaar en dag al aanwezig in de kapsalon in Zuidwolde. Sinds november 2020 is daar een nieuw gezicht bijgekomen: Alja Wolters. Zij is woonachtig in Westerbork, moeder van twee kinderen en heeft ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak. In haar vrije tijd geeft Alja graag yogales in Westerbork.

Via de website www.HaarstudioZuidwolde.nl kan online een afspraak worden ingepland. De Wolff: „U hoeft niet meer te wachten tot we open zijn. Bellen kan uiteraard ook op ons vertrouwde telefoonnummer: 0528-37 22 17.” Haarstudio Zuidwolde is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.