Jan Strijker van Fashion Lounge: ‘Onze mode is net iets anders’

Fashion Lounge is sinds drie jaar te vinden in Hoogeveen, aan de Hoofdstraat 21.

Fashion Lounge is sinds drie jaar te vinden in Hoogeveen, aan de Hoofdstraat 21. Kim Stellingwerf

Hoogeveen - Het centrum staat 30 april in het teken van Modestad Hoogeveen. Een bruisend evenement van 13.00 tot 17.00 uur waar maar liefst 23 zaken zich presenteren op de catwalk in de Hoofdstraat.

‘Wij hebben leuke mode, die net iets anders is en dat laten we graag zien’, vertelt Jan Strijker, eigenaar van Fashion Lounge. En dus is de zaak, die gevestigd is aan de Hoofdstraat 21, ook tijdens de tweede editie van Modestad Hoogeveen van de partij. 'Weet je wat leuk is aan onze winkel? Alles is zeer betaalbaar.’ Dat ‘alles’ is veel: kleding voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 15 tot 70 jaar, jeans, schoenen en zelfs parfum. Tapparfum om precies te zijn. ‘De geurnoten van bekende merken zijn gepakt. Het is parfum op oliebasis, die lang blijft hangen’, aldus de eigenaar. Tijdens Modestad Hoogeveen wil Fashion Lounge zich zo breed mogelijk presteren. Strijker: ‘Van tuniekjes tot jassen en van jeans tot schoenen.’

Fashion Lounge opende drie jaar geleden de deuren in Hoogeveen. De ondernemer houdt ervan om de mogelijkheden te benutten die zich op het laatste moment voordoen. ‘Door onze kleinschaligheid lukt dat. Zo kunnen we bijvoorbeeld veel beter dan de grote ketens inspelen op de laatste modetrends.’ Bijzonder is verder dat ook een kapper en masseur onderdak hebben bij Fashion Lounge.