Intertoys Hoogeveen opent XL-winkel: Met een ruim assortiment van speelgoed en multimedia

In Hoogeveen is zaterdag de nieuwe XL-winkel geopend. Foto: Intertoys Hoogeveen

De Intertoys in Hoogeveen is ruim een maand dicht geweest. Maar niet voor een onbelangrijke reden. De winkel is in ruimte verdubbeld en voert nu de XL-formule. Onder toeziend oog van kinderen en belangstellenden is zaterdagmiddag de winkel aan de Hoofdstraat geopend.

Al vele jaren is de Intertoys een begrip in Hoogeveen en omstreken. Met een ruim assortiment van speelgoed en multimedia is de winkel geliefd bij jong en oud. En dat assortiment is met de verbouwing nog groter geworden. Liefhebbers van Lego kunnen hun hart ophalen met een extra ruim aanbod, kinderen staan in de winkel oog in oog met een echte Lego piraat, kunnen spelen bij de nieuwe Lego tafel, een grote Schleich giraf ontmoeten.

Feestelijke opening

Zaterdagmiddag was de feestelijke opening van de winkel. De eer was aan de kleinkinderen van Chien. Voor velen een bekend gezicht in de winkel. Na ruim dertig jaar bij de Intertoys gewerkt te hebben, is zij helaas afgelopen jaar na een ziekbed overleden. Met de opening van de winkel, door haar kleinkinderen, was zij er toch in gedachten bij. Een extra speciaal moment voor het team en familie. Met het doorknippen van het lint werd de winkel geopend en was het meteen gezellig druk. Pikachu was deze middag te gast in de winkel om alle kinderen te ontmoeten en werden er heel veel Intertoys ballen en big shoppers uitgedeeld. Al snel kleurde de Hoofdstraat geel, in de welbekende Intertoys kleur.

XL Intertoys

Het is niet de eerste keer dat deze Intertoys is verbouwd. 21 jaar geleden is de winkel ook een poos dicht geweest en uitgebreid. Deze keer werden de muren tussen het pand van de Intertoys en het oude Marskramer pand verwijderd. Hierdoor is de winkel nu verdubbeld in grootte. De komende weken zijn er verschillende acties bij de Intertoys.

Nieuws

menu