Huus veur Sport & Cultuur weer een stap verder

De ondertekening van het contract. Gemeente De Wolden

Gemeente De Wolden heeft een overeenkomst gesloten met Hesco Bouw en Niemeijer Installatietechniek B.V. voor het bouwen van het Huus veur Sport & Cultuur.

Hesco Bouw is bouwkundig aannemer voor de (ver)nieuwbouw en coördinator voor het gebouw. Ralf Holthuis: „Wij zijn er enorm trots op dat wij dit duurzame Huus mogen bouwen. Zeker met deze bijzondere houten gevel wordt dit een uniek gebouw in de regio.”

Niemeijer Installatietechniek B.V. is totaalinstallateur en realiseert alle installaties van de (ver)nieuwbouw. Fred Niemeijer: „Hoe ingewikkeld het installatieprobleem ook is, hoe snel het ook gerealiseerd moet worden, Niemeijer Installatietechniek maakt er altijd vakwerk van.”

Wethouder Egbert van Dijk: „Met Hesco Bouw en Niemeijer Installatietechniek B.V. hebben we goede partijen uit de regio binnen gehaald. De voorbereidingen voor de bouw zijn opgestart. In juli gaan de eerste werkzaamheden starten. Als alles goed gaat wordt naar verwachting het Huus in het laatste kwartaal van 2023 in gebruik genomen.”

Nieuws

menu