Hoogeveen kleurt groen: drie Coop supermarkten heropenen als PLUS

De Coop in de Grote Beer is verandert in een PLUS. Foto Mediahuis Noord

Drie Coop winkels in Hoogeveen kleuren groen. Vandaag heropenen de volledig vernieuwde vestigingen in De Wielewaal en de Grote Beer de deuren. Een week later volgt de PLUS in De Weide.

Matthijs Dunsbergen, supermarktmanager van de vestiging aan de Grote Beer, kijkt uit naar de heropening: „De winkel is afgelopen weken van top tot teen verbouwd. We zijn blij met de populaire Laagblijvers en de scherpe acties waar PLUS om bekend staat. Dit is uitstekend nieuws voor onze klanten, zeker in deze tijd.”

Arjon Sportel, supermarktmanager van PLUS De Wielewaal: „Mensen maken de winkel, daar ben ik van overtuigd. Ons team verheugt zich erop om onze klanten op woensdag 9 november te mogen begroeten en wegwijs te maken in hun nieuwe PLUS. Wij waren een kleine week gesloten, dus gelukkig hebben klanten ons niet lang hoeven missen.”

Zelfscannen

Ook Jurjen Janssen, supermarktmanager van de vestiging aan De Weide, verheugt zich op het moment van de heropening volgende week: „We merken dat onze klanten bewust kiezen voor goed eten. Daarom is het grotere assortiment versproducten in onze schappen goed nieuws. Daarnaast denken we dat onze klanten blij zijn met de nieuwe zelfscanmogelijkheden waardoor boodschappen doen nóg efficiënter is.”

Nieuws

menu