Hoofdsponsors AB Bouw en Groothandel Albatros verlengen verbintenis met voetbalclub HZVV

Links naast selectie André Bouwmeester van AB Bouw, rechts Carlo Annen van Groothandel Albatros. Foto: Jochem van de Weg

André Bouwmeester van AB Bouw en Carlo Annen van Groothandel Albatros hebben hun hoofdsponsorschap bij hoofdklasser HZVV verlengd.

Het bedrijf AB Bouw heeft al meer dan 30 jaar ervaring met verbouwingen, nieuwsbouwprojecten en renovatie. Naast deze werkzaamheden verzorgt het bedrijf bouwprocessen van begin tot eind. AB Bouw is tevens aangesloten bij Bouwgarant, een keurmerk in de bouw. Dit keurmerk houdt in dat bedrijven zich aan alle strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid houden.

Groothandel Albatros is een familiebedrijf dat is gevestigd in Hoogeveen. Vader Wim en zoon Carlo zijn bekende gezichten binnen de voetbalclub HZVV. Albatros is een groothandel in food- en non-foodproducten. Zo leveren zij aan onder meer aan MKB-bedrijven, supermarkten, campings, (semi)-overheden en exportklanten. Daarnaast lanceerde het bedrijf onlangs het concept shopbijalbatros.nl , waarbij consumenten ook tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.

Beide sponsors zijn al vele jaren aan HZVV verbonden.

Nieuws

menu