Nog een keer historische plaatjes sparen… Nieuwe spaaractie Albert Heijn Offerein in Hoogeveen

Het eerste exemplaar is overhandigd aan de dochter van Anno Bakker, Berla. Foto: Albert Heijn Offerein

AH Offerein start op woensdag 15 februari met wel een heel bijzondere spaaractie. Namelijk sparen voor het Boek Hoogeveen in Beeld vol met historische plaatjes van fotograaf Anno Bakker.

Over het nog nogmaals uitgeven van een historisch plaatjesboek hoefde Henri Offerein, eigenaar van AH Offerein Nije nering en de Weide geen tel na te denken gezien het enorme succes van de vorige keer.

De inhoud, vormgeving en lay-out van het boek is heel anders dit omdat de fotocollectie van Anno bakker voornamelijk uit vierkante foto’s bestaat. „Ik vind het allemaal prachtig”, zegt Offerein. „Ook hopen we weer mee te maken hoe enthousiast iedereen was en hoop ik dat het plaatjesalbum weer kan leiden tot zoveel positieve energie in onze mooie woonplaats. Het boek bevat honderden foto’s met verschillende thema’s, zo staan er diverse middenstand plaatjes in, feesten en activiteiten, bekende personen, bedrijven en fabrieken, afbraak/verbouwingen en dempingen, scholen en onderwijs en ga zo maar door.” De spaaractie duurt acht weken lang.

Nieuws

menu