Herqua Sports verkoopt nu ook damesmode

Merel Snoeker in Alix the Label-kleding. Foto: Herqua

Herqua Sports is de afgelopen jaren enorm aan het uitbreiden geslagen. Er zijn meer dan 40 van de nieuwste en hipste merken toegevoegd, met de nadruk op damesmode.

Consumenten weten Herqua al jaren goed te vinden voor sportartikelen en kinder- en herenmode, maar vanaf deze zomer heeft Herqua ook een groot assortiment aan damesmode toegevoegd. De damesmodezaakMrs. Jones, voorheen gevestigd aan de Hoofdstraat, is helaas gestopt en dit was de aanleiding om te kijken of er mogelijkheden liggen.

Veel passie voor fashion

Inkoopster Britt van der Veen heeft veel passie voor fashion en is hiermee aan de slag gegaan. Meisjes en dames konden al terecht bij Herqua voor sneakers en sportartikelen en natuurlijk bikini’s, maar veel vrouwenmodewas er destijds niet echt. Daar is nu dan eindelijk verandering in gekomen. De merken Selected Femme, Alix The Label, Freebird, Zoso, Fabienne Chapot, Maruti en Super Dry zijn toegevoegd aan het assortiment. Met deze toevoegingen heeft Herqua inmiddels 234 merken onder één dak.

Benieuwd? Herqua Sports is 7 dagen per week geopend en online op www.herqua.nl . Wie vandaag bestelt, krijgt de volgende dag het product al thuisbezorgd.

Nieuws

menu