Henk Mulderij provinciewinnaar Advies Awards 2021

De overhandiging van de award aan Henk Mulderij jr. (midden). Foto: Eigen foto

Financieel advieskantoor Henk Mulderij is provinciewinnaar geworden van de Advies Awards 2021.

VVP Nederland, uitgever van hét vakblad voor financieel adviseurs, schrijft jaarlijks de verkiezing uit voor de beste financieel adviseur van Nederland. „Als financieel dienstverlener zetten wij in op advies van topniveau. Daarbij zijn wij nauw betrokken bij onze klanten die op hun beurt mogen rekenen op betrouwbaar en onafhankelijk financieel advies. Met onze persoonlijke en laagdrempelige benadering weten wij daardoor telkens weer het verschil te maken en te verrassen”, zegt Henk Mulderij jr.

Landelijke titel?

Henk Mulderij werd, net als in 2020, ook dit jaar genomineerd als beste financieel advieskantoor voor de provincie Drenthe. Assurantiekantoor Lichtendonk in Hoogeveen was eveneens genomineerd, maar dit jaar is het kantoor van Henk Mulderij, gevestigd aan de Schutstraat 143 in Hoogeveen, uitgeroepen tot winnaar van Drenthe. Daarover is het team verheugd en het kan maar zo gebeuren dat zij dit najaar de landelijke titel in de wacht slepen. Voor Henk Mulderij en zijn collega’s is echter voor nu belangrijk dat ze de erkenning krijgen waarvoor ze al bijna twintig jaar aan de weg timmeren in Hoogeveen en omstreken. „Daar zijn we erg blij mee”, zegt Henk Mulderij jr. „Wij mogen dan wellicht het erepodium op, maar we realiseren ons des te meer dat onze klanten alle eer toekomt. Zij hebben gekozen voor ons kantoor en velen van hen hebben op ons gestemd.”

„Wij staan dicht bij onze klanten en andersom is dat ook zo. Verbinding en contact vormen de basis waarop ons team voor de klant aan de slag gaat. Laagdrempeligheid, persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid én kwaliteit van onze dienstverlening hebben ervoor gezorgd dat we zijn waar we nu staan. Onze klanten zien ons als dat betrouwbare advieskantoor dat hen in financieel opzicht optimaal bedient, begeleidt en ontzorgt. Daar zijn we trots op. Wij gaan door met zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.”

Nieuws

menu