Hendriksen Lingerie viert haar tweejarig bestaan

Hendriksen Lingerie bestaat twee jaar. Foto: Aangeleverde foto

Het is alweer twee jaar geleden dat Gerard en Jenny Hendriksen afscheid namen van de franchiseformule en zelf met de winkel verder gingen onder de nieuwe naam; Hendriksen Lingerie. „Midden in de eerste coronaperiode, dat was wel spannend”, vertelt Gerard.

„Maar door zelfstandig te worden hebben we ruimte gekregen om beter aan te sluiten bij wat klanten van ons verwachten. Zo hebben we flink kunnen uitbreiden met kwalitatieve merken die bijvoorbeeld ook voor grotere cupmaten een mooie collectie bieden”, gaat hij verder. „We kunnen nu ook veel meer aanbieden op het gebied van uitwendige borstprotheses en deelprotheses, protheselingerie en prothesebadmode”, vult Janny aan. „Daar zijn we erg trots op. Er zijn bijna geen winkels met die specialisatie. Wij worden hiervoor elk jaar getoetst op kwaliteit door een onafhankelijk bureau”.

Inmiddels is het bedrijf zelfs uitgebreid met een locatie in Assen, waar uitsluitend op afspraak wordt gewerkt. Het tweejarig bestaan wordt deze week gevierd in de winkel in Hoogeveen met een kassabonnenactie waarbij een shoptegoed van 150 euro is te winnen. En voor elke klant is er een leuke attentie.

Nieuws

menu