Hendriksen Lingerie verhuist naar nieuw pand

Het team voor het nieuwe pand van Hendriksen Lingerie. Foto Hendriksen Lingerie

Hendriksen Lingerie opent donderdag 23 februari op een nieuw adres: Hoofdstraat 158. Gerard en Janny Hendriksen zijn trots op het resultaat.

„We zijn er blij mee”, zegt Gerard. „Het nieuwe pand is ruimer en lichter, dat ziet er al heel anders uit. Maar supertrots zijn we vooral op de nieuwe spreekkamer voor de mammacare.” Dat is de zorg aan vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad. Zij kunnen in de spreekkamer advies krijgen over bh’s die na een operatie gedragen kunnen worden of over speciale bh’s en hemden die geschikt zijn wanneer er sprake is van lymfoedeem. „Maar ook het aanmeten van een uitwendige borstprothese hoort bij de mammacare”, vult Janny aan. „En gelukkig hebben we ook daarvoor een ruime collectie lingerie.”

Om in alle rust en met voldoende privacy klanten hierover te kunnen adviseren, is er in het nieuwe pand een mooie ruime spreekkamer gemaakt. „Privacy vinden we erg belangrijk, je moet rekening houden met allerlei emoties die loskomen”, zegt Janny. Ook in het nieuwe pand is een ruim aanbod in grote cupmaten. „Daarnaast zijn er collecties bad- en nachtmode maar ook shapewear, panty’s en sokken. „Ons team blijft hetzelfde”, zegt Gerard tenslotte. “Dus we blijven zeker dezelfde kwaliteit en service bieden”.

Nieuws

menu