Hendriksen Lingerie bestaat één jaar

Team van Hendriksen lingerie met roze hoeden en boa sjaals.

Team van Hendriksen lingerie met roze hoeden en boa sjaals. Foto: Hendriksen Lingerie

Hendriksen Lingerie aan de Hoofdstraat bestaat één jaar. Na 45 jaar onderdeel van een landelijke formule te zijn geweest, kozen Gerard Hendriksen en Janny Schenkel er vorig jaar voor om zelfstandig verder te gaan.

Gerard: „Het was natuurlijk wel spannend om in zo’n coronatijd zelfstandig te worden maar we hebben er geen seconde spijt van gehad. We hebben een mooie en kwalitatief sterke collectie kunnen samenstellen en we zijn ook verrast door de positieve reacties van klanten. Of het nou gaat om lingerie, nachtmode of badmode, we hebben het allemaal in huis.”

Janny vult aan: „We willen heel graag ons verder specialiseren en ook daar hebben we aan gewerkt. Afgelopen januari hebben we in Assen een nieuwe vestiging geopend, speciaal voor het aanmeten van borstprotheses. We werken daar uitsluitend op afspraak en dat bevalt goed. Klanten weten ons daar goed te vinden.”

Webshop

Door de coronapandemie zijn mensen ook meer online gaan winkelen. Gerard: „Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, zijn we vorig jaar ook een eigen webshop begonnen. Dat is een mooie service erbij voor de klant.”

Janny: „Lingerie kun je altijd nog het beste passen in de winkel zodat je ook goed advies krijgt maar niet iedereen kan naar de winkel komen. Dan is er nu ook de webshop. En als dat ook niet lukt, doen we ook nog wel huisbezoeken. Het prettige van onze nieuwe winkel is dat we veel meer mogelijkheden hebben om aan te sluiten bij de vraag van de klant. Het is fijn dat we daar ook waardering voor krijgen.”

Het eenjarig bestaan van Hendriksen Lingerie gaat zeker niet ongemerkt voorbij. Deze week krijgen klanten een leuke attentie bij hun aankopen en er is een kassabon-actie met als hoofdprijs een personal shopping sessie.