HRS Vloeren is klaar voor de volgende stap

Sinds maandagmorgen is Hoogeveen een vloerenspecialist rijker. Foto: Eigen foto

De gemeente Hoogeveen is een showroom voor vloeren rijker. HRS Vloeren heeft afgelopen maandag zijn deuren geopend aan de A.G. Bellstraat. Eigenaar Hidde Streutker richt zich met zijn bedrijf in eerste instantie op de verkoop van PVC, laminaat- en parketvloeren.

De 27-jarige inwoner van Hoogeveen maakt hiermee een opvallende carrièreswitch. De afgelopen acht jaar heeft hij gewerkt in de autobranche. „De slogan van HRS Vloeren luidt: de volgende stap. Dit motto is ook op mij persoonlijk van toepassing. Ik heb jarenlang met heel veel plezier auto’s verkocht, maar ik was echt toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik met HRS Vloeren gevonden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een succes gaat worden”, licht Streutker toe.

Maar hoe komt een autoverkoper in de vloerenbranche terecht? „De interesse in vloeren is ontstaan tijdens de verbouwing van mijn huis. In de afgelopen periode heb ik me in de materie verdiept en ben ik tot de conclusie gekomen dat deze sector heel veel te bieden heeft.” In de showroom van HRS Vloeren liggen tien verschillende soorten vloeren uitgestald, zodat de bezoekers zich breed kunnen oriënteren en direct een indruk krijgen. „Daarnaast kan ik heel veel andere zogenoemde displays laten zien”, aldus Streutker. „Zo verkoop ik bijvoorbeeld een van de breedste laminaatplanken, 328 millimeter, en de PVC die ik verkoop heeft een flinke slijtlaag”, gaat Streutker verder.

De showroom van HRS Vloeren is geopend van maandag tot en met vrijdag. Streutker: „Maar op afspraak kunt u ook buiten de vaste openingstijden een kijkje komen nemen.” Meer informatie staat op de website www.hrsvloeren.nl of bel naar 0528-447030

Nieuws

menu