GreenSales start met een opleidingscentrum in Noordscheschut

Anne van der Linden en Herbert de Witte. Foto: Eigen foto

GreenSales start in samenwerking met het Zone College, TerraNext, VHG en een aantal hoveniersbedrijven een opleidingscentrum in Noordscheschut. Zo wordt GreenSales het kenniscentrum voor groen van Noord-Nederland.

Bij een deelname van minimaal 10 studenten start in februari de VHG branche-opleiding: Aankomend Hovenier. Een opleiding die geschikt is voor mensen die al bij een hovenier werken en hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. Of voor mensen die een carrièreswitch willen maken en een mooi beroep in het groen en in de buitenlucht overwegen.

Praktijkdag

Donderdag 20 januari van 15.00 tot 17.00 uur organiseren de scholen op het terrein in Noordscheschut een praktijkdag. Er worden dan verschillende machines gedemonstreerd en er wordt informatie gegeven over de opleidingen tot hovenier, waaronder ook over de opleiding tot Aankomend Hovenier die in februari start. „We gaan ervan uit dat de dag door kan gaan, maar we moeten rekening houden met mogelijke veranderingen in verband met corona. We laten het al dan niet doorgaan tijdig weten op onze website www.pietervanderlinden.nl of via een e- mailbericht”, vertelt Herbert de Witte van Zone College.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via anne@pietervanderlinden.nl

Nieuws

menu