'Give Away Friday' van Boer Staphorst levert twaalf pallets met ingezamelde spullen op voor Weggeefcentrum Meppel

Give Away Friday een groot succes.

Give Away Friday een groot succes. Foto Boer Staphorst

Onlangs was het geen Black Friday maar Give Away Friday bij Boer Staphorst. De inzamelingsactie ‘Samen voor Weggeefcentrum Meppel’ is een groot succes geworden. De opbrengst van de campagne is maar liefst twaalf pallets vol met ingezamelde spullen. „Een geweldig resultaat”, zo laat de woonwinkel weten.

Vele klanten brachten goederen mee die niet meer worden gebruikt maar nog wel anderen blij mee gemaakt kunnen worden. Als dank daarvoor kregen zij een mooie korting van Boer Staphorst terug. Onlangs brachten medewerkers van Boer alle ingezamelde spullen naar het Weggeefcentrum in Meppel waar zij met open armen werden ontvangen.

Drukker dan ooit

Het Weggeefcentrum in Meppel zamelt spullen in voor mensen die het niet zo breed hebben en helaas is het drukker dan ooit. Van buggy’s tot pannen en van boeken tot kleding, er wordt van alles weggegeven. Iedereen die de actie van Boer Staphorst heeft gemist, maar nog wel een steentje wil bijdragen kan op de website van het Weggeefcentrum vinden welke items wel en niet kunnen worden gedoneerd.