Geniet van kortingen in Hoogeveen met de Veel Voordeel-App

Veel-Voordeel geeft veel kortingen bij deelnemende winkels. Foto Veel-Voordeel.nl

Veel Voordeel is een online platform dat consumenten stimuleert lokaal te kopen bij fysieke winkels. Via de combinatie van de app en de website (www.veel-voordeel.nl) is te zien bij welke fysieke winkels je het product kunt kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Met het handige filter kan er eenvoudig worden gesorteerd op de producten.

Ga naar het winkelcentrum, koop het product dat in de aanbieding is of zet spaarpunten in om van het voordeel te profiteren. Bovendien wordt er goed advies en service geleverd door het vakmanschap in de winkel. En last but not least kan de klant het product vandaag al in huis hebben. Even gezellig een hapje of een drankje doen in het centrum waar met iemand is afgesproken of een toevallige ontmoeting? Ook dat kan via Veel Voordeel, want hier staan ook de promoties van de horeca.

De app is gratis te downloaden. Maak een account aan en profiteer meteen van de vele voordelen die de App biedt in combinatie met shoppen bij fysieke winkels. Kortingsbonnen, spaarpunten, combi-deals. Op basis van het profiel en de locatie worden er relevante aanbiedingen getoond. Er zijn vele aantrekkelijke aanbiedingen, die kunnen verzilverd worden bij de kassa doormiddel van een QR-code.

Het voordeel voor de winkelier is dat het op no cure, no pay basis werkt. Dit is een flexibele manier van promoten. Op elk gewenst moment kan de ondernemer een aanbieding toevoegen of aanpassen. Bereik vervolgens echte potentiële klanten en doe dit gericht. Online promotie zonder investeringen in een webshop of app. Hiermee worden relevante consumenten die in de winkelstraat komen bereikt en kan de ondernemer extra klanten binnen krijgen. Veel-Voordeel start in Hoogeveen met Black Friday.

Nieuws

menu