Geert Moek van BeTheBox neemt Flip! Reclame over

Geert Moek, eigenaar van BeTheBox en Mattheu Sins. Foto: Eigen foto

Al bijna 10 jaar is Flip! Reclame een bekend adres voor het realiseren van reclame, drukwerk en relatiegeschenken. Maar soms komt het moment dat er nieuwe ideeën en uitdagingen gaan kriebelen. Zo ook bij Mattheu Sins, eigenaar van Flip! Reclame. Deze kriebels hebben onder meer geleid tot een overname voor BeTheBox.

„Ik heb echt zin in een nieuw avontuur, een droom die al jaren geleden begon maar waar ik nog niet zoveel over kwijt kan. Deze droom verdient meer aandacht en tijd om ook daadwerkelijk gerealiseerd te worden. Tegelijkertijd wil ik Flip! Reclame en de klanten goed overdragen. Niet voor niets dat ik Geert heb benaderd met de vraag of hij hierin wil stappen”, vertelt Mattheu Sins.

Die vraag komt op een goed moment voor Geert Moek, eigenaar van BeTheBox. Hij is ruim een jaar geleden gestart met zijn marketing- en strategiebureau in Zuidwolde. „Toen Mattheu aangaf dat hij iemand zocht die zorg kan dragen voor de relaties van Flip! Reclame, hoefde ik niet lang na te denken. Met BeTheBox bied ik ondernemers een breed pakket diensten aan. Ik werk graag vanuit een basis en het is de combinatie van denken en doen wat me goed ligt. Van strategie, naar huisstijl, webdesign en drukwerk. Flip! Reclame is de perfecte aanvulling op deze diensten en dat maakt BeTheBox tot het complete marketingbureau waar je terechtkunt voor alles rondom marketing.”

Per 1 januari zal het officieel een feit zijn. Voor de vaste relaties van Flip! Reclame verandert er niet veel, behalve een nieuw gezicht en een breder aanbod aan diensten. Op de achtergrond zet Mattheu zijn expertise in om de overdracht goed af te ronden

Nieuws

menu