Fit20 Hoogeveen bestaat vijf jaar en viert dit groot: 'We kijken uit naar verdere ontwikkelingen'

Geralda Wulff-Booij van fit20.

Geralda Wulff-Booij van fit20. Foto fit20 Hoogeveen

Fit20 Hoogeveen bestaat komende vrijdag vijf jaar. Vanaf 16.00 uur kunnen geïnteresseerden langskomen aan de Industrieweg 96 in Hoogeveen. Tijdens het feestelijke moment is er een mogelijkheid om een maand gratis trainen te winnen.

Op 24 maart 2018 opende fit20 haar deuren in Hoogeveen. Onder leiding van Geralda Wulf-Booij groeide deze vestiging uit tot een succesvolle fit20-studio. Wulff is een bekend gezicht in de regio en al jaren een drijvende kracht achter de formule, waar ook fit20 onder valt. Na de start in maart 2018 is Wulff ook mede-eigenaar geworden van drie andere fit20-studio’s.

Succes formule

‘We zijn vereerd dat zo’n dynamische en geweldige persoonlijkheid ons team op deze manier komt versterken. Ze heeft zoveel veerkracht en is een inspiratie voor velen. Door haar is fit20 Hoogeveen zo’n succes geworden en we kijken uit naar de verdere ontwikkelingen met haar aan het roer’, schreef een compagnon van Wulff.

Het fit20-concept is uniek. De leden komen wekelijks op afspraak langs, daar gaan ze met een personal trainer aan de gang met een intensieve slow-motion weerstandstraining. Dit wordt op deze manier gedaan om een veilige en effectieve trainingservaring te garanderen. Een circuit van gespecialiseerde krachttrainingsmachines wordt gebruikt om een volledige lichaamstraining te creëren, die de kracht en vitaliteit verhoogt.

Fit20 onderscheidt zich door persoonlijkheid

Fit20 onderscheidt zich van andere sportscholen door altijd met een personal trainer en op afspraak te trainen, te sporten zonder omkleden en in een klimaat gecontroleerde omgeving te bewegen, geen afleidende muziek, spiegels of groepstrainingen in de ruimtes te laten en elke week maar 20 minuten te bewegen.

Aanmelden voor een proefles of een keer komen kijken kan via www.fit20hoogeveen.nl of via 0528 522156.