Fietsfestival Drenthe is blij met nieuwe samenwerkingen

Sponsors van het Fietsfestival Drenthe.

Sponsors van het Fietsfestival Drenthe. Foto: Niquell

Het Fietsfestival Drenthe (voorheen Trappen Happen en Stappen) wordt op 19, 20 en 21 augustus gehouden in Hoogeveen.

Jong en oud kunnen op deze dagen genieten van fietsroutes van 30/ 40 en 60 kilometer en een gezellig programma. Naast bekende partners zijn dit jaar ook nieuwe partners aangehaakt en daar is de organisatie blij mee.

Pechhulp onderweg

Myrthe Strijker van de organisatie vertelt trots: „Onder andere Azor, Pearle, Autotaalglas Emmen-Assen, Toyota Auto Drenthe Groep, Greenledwalls, Professor Pannenkoek en BijHarry zijn als partners bij ons mooie fietsevenement aangesloten en dat is fantastisch. Zij hebben onderweg een stopplek geadopteerd, waardoor de deelnemers kunnen genieten van entertainment in de vorm van bijvoorbeeld dans, muziek of theater. Daarnaast zorgen zij onderweg zelf voor leuke acties of dragen op een andere manier bij om het evenement een nog groter succes te maken.” Naast deze partners is ook Luppes & Co Tweewielers weer van de partij. „Met Luppes & Co hebben wij al een jarenlange samenwerking”, vervolgt Myrthe. „Zij verzorgen onderweg de pechhulp. Mochten er deelnemers met een lekke band komen te staan of op een andere manier pech hebben, dan kunnen zij contact opnemen met Luppes & Co, die langskomt voor hulp of zorgt voor een vervangende fiets. Alleen de materiaalkosten hoeven dan betaald te worden.”

Starten in tijdslots

Meedoen aan het Fietsfestival Drenthe kan één, twee of drie dagen, waarbij rekening gehouden wordt met de geldende coronamaatregelen waardoor er bijvoorbeeld gestart wordt in tijdslots. Daarnaast kunnen alleen online tickets gekocht worden via de website: www.fietsfestivaldrenthe.nl.