Fietsfestival Drenthe in augustus weer van start

Fietsfestival Drenthe 2021

Fietsfestival Drenthe 2021 Foto: Eigen foto

Het Fietsfestival Drenthe, voorheen Trappen, Happen en Stappen, wordt dit jaar wederom georganiseerd. De organisatie heeft nu diverse commerciële partners gevonden.

Bij het Fietsfestival Drenthe, dat op 19, 20 en 21 augustus die jaar gehouden wordt, staat het recreatief fietsen centraal, met elke dag verschillende fietsroutes. De fietsroutes zijn toegankelijk voor iedereen. De routes variëren tussen de 30, 40 en 60 kilometer. Tijdens deze fietsroutes kunnen er verschillende stops worden gemaakt voor een hapje eten of een kopje koffie. Langs de route zijn er ook verschillende activiteiten: muziek, theater en kindervermaak staan op het programma.

Van ‘t Hooge doet catering

De catering wordt dit jaar verzorgd door Van ‘t Hooge. De organisatie is op zoek gegaan naar een professionele samenwerkingspartner waarbij catering mogelijk is, ook tijdens eventuele coronamaatregelen. De organisatie kwam uit bij Van ‘t Hooge. Myrthe Strijker van het evenementenbureau Niquell: „Dit jaar gaan we samenwerken met Van ’t Hooge en daar zien we enorm naar uit. Inge van ’t Hooge is druk bezig geweest en heeft lekkere lunch- en borrelboxen samengesteld die samen met de tickets besteld kunnen worden. Er is keuze uit borrelboxen, lunchpakketten, snackpakketten en uiteraard is er ook een snackpakket speciaal voor kinderen.”

Bakken met Plaizier

Naast Van ‘t Hooge is ook Bakken met Plaizier weer van de partij. De bakker zorgt al jarenlang voor lekkere broodjes langs de route. Wilt u verzekerd zijn van een startbewijs op het tijdstip dat u het beste past? Geef u dan snel op via www.fietsfestivaldrenthe.nl