Feesten, vergaderen of overnachten: De Schildhoeve Buitengewoon in Fluitenberg biedt het complete plaatje

Buitengewoon feesten, vergaderen en overnachten.

Buitengewoon feesten, vergaderen en overnachten. Foto Schildhoeve

De Schildhoeve Buitengewoon is van alle markten thuis. Van vergaderen, tot overnachten tot feesten.

Er zijn inmiddels zeven moderne ruimtes te reserveren bij De Schildhoeve Buitengewoon. Op de begane grond bevinden zich drie zalen en op de bovenverdieping vier. Alle ruimtes zijn comfortabel ingericht en voorzien van de modernste apparatuur. Ideaal voor een fysieke en hybride vergadering. Wil men apart kunnen zitten van de groep, dan bieden twee knusse vergadernisjes op de vide hiervoor de perfecte mogelijkheid. Zaal ‘De Verdieping’ is de nieuwste aanwinst en is extra uniek vanwege het waanzinnige uitzicht over de landerijen van Fluitenberg.

Buitengewoon feesten

Feesten worden veelal gehouden in grote zaal ‘De Beleving’ en zaal ‘De Ervaring’. Maar doordat het voormalig restaurant is omgebouwd tot zaal ‘De Ontspanning’ is deze ruimte ook een zeer geschikte ruimte geworden voor het houden van een feestje zoals een intieme bruiloft, (bedrijfs)borrel of verjaardagsfeestje. Een sfeervolle setting rondom de bar zorgt ervoor dat de gast zich in een trendy en gezellig lounge café waant. Een combinatie van passende achtergrondmuziek en heerlijke hapjes maakt het feest compleet.

Buitengewoon lekker slapen

Medio mei kunnen de eerste gasten welkom worden geheten in de naastgelegen woonboerderij op het landgoed van De Schildhoeve Buitengewoon. Hier wordt op dit moment gewerkt aan de bouw van vier luxe slaapkamers. Ideaal als u wilt overnachten na afloop van een bruiloft of feestje of tijdens een meerdaagse training, hei-sessie of vergadering. De vier luxe suites zijn per dag, weekend of (mid)week te reserveren.

Naast slapen biedt de naastgelegen woonboerderij straks ook de mogelijkheid om ook hier exclusief te vergaderen. Deze high end ruimte is uitermate geschikt als boardroom voor hei-sessies of voor management overleggen. Prachtig gelegen, midden op het landgoed en voorzien van de modernste vergaderapparatuur en heerlijke comfortabele meubels met sfeerhaard. Daarnaast kan onze keukenbrigade onder leiding van onze sous chef Robbin Duinkerken de lekkerste gerechten bereiden vanuit de keuken van de woonboerderij.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een (vrijblijvende) afspraak met Vera of Linda. Zij geven graag een persoonlijke rondleiding. Meer informatie via www.deschildhoeve.nl