Feestelijke likorettes en meer bij Catrien & Klazien

Speculaas-likorette.

Speculaas-likorette. Foto: Catrien & Klazien

De dames van Catrien & Klazien, gevestigd aan de Van Echtenstraat 6 in Hoogeveen, hebben zich opgemaakt voor de herfst en zijn ook al druk bezig met de feestelijke decembermaand.

Speciaal voor het najaar en de wintermaanden is er nu in hun winkel een speculaas-likorette te verkrijgen. Speculaas-likorette kan eigenlijk het gehele jaar door gedronken worden, maar is zeer geschikt om als aperitief aan te bieden tijdens de feestelijke dagen die gaan komen.

Tijdelijk is ook de Lychee Lotus verkrijgbaar met een bijzondere en verfijnde smaak. Deze is momenteel voorzien van een paar bonbons van Bakkerij Mulder. Er wordt in de winkel regelmatig de vraag gesteld of er ook whiskey te verkrijgen is. „Catrien & Klazien is geen slijter maar we willen toch graag de klanten tegemoetkomen die op zoek zijn naar iets specifieks. We hebben bij onze destillateur dan ook de vraag neergelegd of hij misschien iets kan maken op basis van whiskey. Dat is hem gelukt, en hoe. Een heerlijke whiskey-likorette die de tong streelt.” Deze zal binnenkort te verkrijgen zijn in de winkel en dan in een mooie luxe fles om bijvoorbeeld als kerstcadeau te geven of voor een verjaardag.

Mooi geschenk

Momenteel wordt ook keihard gewerkt voor diverse bedrijven die graag een mooi geschenk voor hun personeel willen laten maken. „Wij hebben cadeaus groot en klein, kant en klaar ingepakt, dus u hoeft er verder zelf niets meer aan te doen. De geschenken zijn ook zeer geschikt om te verwerken in kerstpakketten. De welbekende snoepzak met de miniatuurflesjes kan bijvoorbeeld ook worden gemaakt met een eigen bedrijfslogo. Dit maakt het tot een speciaal en persoonlijk geschenk.”

Binnenkort komt er nog een speciale drank in de winkel te liggen. Welk dat is, wordt nog niet verklapt.