Feestelijke heropening D-reizen Hoogeveen: 'Je komt direct in de vakantiesfeer'

Heropening van D-reizen Hoogeveen.

Heropening van D-reizen Hoogeveen. Foto D-Reizen Hoogeveen

Met een regen van confetti en een schaar, werd het lint van de vernieuwde D-Reizen winkel in Hoogeveen afgelopen vrijdag geopend.

Bij de opening was het druk. Veel bekenden en klanten kwamen het heugelijke feit met de werknemers vieren. Tijdens de heropening werd aan de klanten een reischeque van vijftig euro uitgereikt. „Het was super leuk om zoveel klanten te mogen begroeten in onze nieuwe winkel”, vertelt Linda Posthuma, winkelmanager bij D-reizen.

Vakantiesfeer

Burgemeester Karel Loohuis en Anet Huzen, Retail manager bij D-reizen knipten het lint door. „De winkel heeft een nieuwe, frisse en trendy uitstraling gekregen met aan de wand een grote afbeelding van zon, strand en de zee. Je komt direct in de vakantiesfeer.”

„Het is een heerlijke winkel geworden, waar wij klanten weer met veel enthousiasme ontvangen en hen kunnen voorzien van het beste reisadvies. De heerlijkste zonbestemmingen, leukste stedentrips, mooiste rondreizen, luxe cruises, vakanties op maat en nog veel meer”, stelt het team bestaande uit Danique Dunnewind, Anouk Voors en Jordi Kroesen.