Eindelijk goed nieuws voor Herqua Sports

Bestellingen ophalen bij Herqua Sports kan voortaan. Foto: Herqua Sports

Het is een gekkenhuis bij Herqua Sports in Hoogeveen. Het wintersportseizoen was eigenlijk al verloren, maar nu is er dan toch nog een klein lichtpuntje: sneeuw en kou.

En daar is Herqua Sports, gevestigd aan de Schutstraat, goed in. Warme winterjassen, skibroeken, handschoenen en snowboots. Ook de vraag naar schaatsen begint te stijgen. „Vanaf nu mogen wij toch weer een klein beetje open en met de nadruk op een heel klein beetje, want afhalen van bestellingen is nu mogelijk”, vertelt een van de medewerkers van de zaak.

Bestellen kan gemakkelijk op www.herqua.nl . Plaats de bestelling en selecteer: Afhalen in de winkel. 1 uur na bestellen staat de bestelling al klaar. „Om te vieren dat we weer een beetje open mogen heeft Van ’t Hooge catering soep en warme chocolademelk om de afhalers warm te houden.”

Schaatsen vanaf donderdag

Het is koud en na de sneeuw lijkt het erop dat we vanaf donderdag ook kunnen genieten van ijs. „De schaatsen gaan net als sleetjes enorm hard en raken uitverkocht. Er komt een grote zending aan en vanaf dan hebben we hopelijk genoeg voorraad voor in ieder geval het weekend.” De schaatsen zijn online te bestellen op www.herqua.nl en zijn af te halen in de winkel.

De schaatsen nog even laten slijpen? Dat kan. Voor 17.00 uur de schaatsen gebracht, betekent de volgende dag klaar en na 13.00 uur weer afhalen.