Eigenaren Care Rent autoverhuur beginnen aan een nieuw avontuur

Care Rent autoverhuur

Care Rent autoverhuur Care Rent autoverhuur

In februari 2019 zijn Wilco en Nick Visscher gestart met autoverhuur & shortlease onder de naam Care Rent BV in de Parmentierstraat 2E op het industriegebied De Wieken. Kortgeleden zijn zij verhuisd naar de Pascalstraat 1A in Hoogeveen.

Het wagenpark van Care Rent autoverhuur is uitgebreid. Waar het bedrijf begon met één auto te verhuren, verhuren zij nu een serieus aantal. Zowel nieuwe personenauto’s als bestelbussen. Care Rent autoverhuur heeft ervoor gekozen te verhuizen naar een nieuwe locatie om al deze nieuwe opties uit te kunnen stallen. Met twee kantoorruimtes en een grote parkeerplaats voor de huurauto’s. Het persoonlijk contact met de klant en de korte lijnen staan centraal bij Care Rent.

Particuliere autoverhuur

Bij Care Rent worden nieuwe personenauto`s tegen aantrekkelijke tarieven verhuurd. Wie een weekendje weg gaat of een week op vakantie wil, kan terecht bij Care Rent autoverhuur voor een compacte auto. In de vakantieperiodes heeft Care Rent een aanbieding op gereden kilometers op alle verhuurauto’s. De huurder ontvangt dubbele kilometers vrij rijden vanaf één week of langer. Vraag Care Rent om de voorwaarden. Ook is er een optie om personenbussen te verhuren voor 6, 7 of 9 personen. Op de website van de autoverhuur staat het aanbod verhuurwagens. Als de gewenste auto er niet bij staat kan contact worden opgenomen met het bedrijf.

Zakelijke autoverhuur

Care Rent autoverhuur heeft ook de optie om zakelijk een auto te huren in de omgeving Hoogeveen. Dit is mogelijk door een zakelijk account aan te vragen via het aanvraagformulier op de website van Care Rent. Ook kan rechtstreeks worden gebeld met één van de medewerkers van het bedrijf via tel. 0528-726810.

Shortlease

Ook wie op zoek is naar rijden zonder zorgen en alles in één contract, kan bij Care Rent autoverhuur terecht. Het bedrijf biedt nieuwe auto’s aan onder de noemer shortlease. Deze auto’s zijn voorzien van een soepel contract met voorwaarden, contracten zijn kortlopend. Na één maand zijn de shortleasecontracten kosteloos per dag op te zeggen. De duur van het contract bepaalt de klant zelf. Bedrijven met tijdelijke arbeidscontracten kunnen veel baat hebben bij shortlease. Denk aan detacheringsbureaus of een voorloopmodel voor een bestelde leaseauto. Bovendien wordt er ook veel gebruik van gemaakt door zelfstandigen die tijdelijk over een auto willen beschikken.