Easyslim.nu al zeven jaar een succesformule in de afslankbranche

Sindy Krasniqi is franchisehouder van Easyslim in Hoogeveen. Foto: Eigen foto

Dit jaar viert Easyslim.nu haar 7-jarig bestaan. De franchiseformule heeft zo’n 40 vestigingen in Nederland. In de afgelopen jaren wisten heel veel mensen, van 18 tot 90 jaar en zowel vrouwen als mannen, hun weg naar een studio van deze keten te vinden en met succes. Via een behandeling met een geavanceerd apparaat wordt vet op een snellere manier afgedreven en wordt de huid strakker getrokken.

Bij Easyslim staat het gebruik van het apparaat die zorgt voor plaatselijke vetverbranding vooraan het afvalproces. De klanten ondergaan wekelijks een behandeling van 40 minuten. Hierbij wordt plaatsgenomen op een massagetafel waarna de platen van het apparaat over het lichaam worden verdeeld. Het apparaat verwijdert vet en tegelijkertijd worden de spieren getraind. Door deze combinatie wordt er snel zichtbaar en meetbaar resultaat geboekt.

Een dieet is niet nodig wanneer deze vorm van afslanking wordt ingezet. Wel wordt er samen met de consulent gekeken naar het eetpatroon en of hierin dingen kunnen worden aangepast dat het afslanken bevordert. Hoe meer dit advies wordt opgevolgd, hoe sneller het afslanken zal gaan. Na de intake wordt er een eerste proefbehandeling uitgevoerd. Op deze manier kan de klant meteen ervaren wat de behandeling doet. Na een proefbehandeling kan er al minimaal vier centimeter van het lichaam af zijn. Er zijn verschillende redenen waarom Easyslim zou kunnen helpen bij het te behalen persoonlijke doel. De zeven meest gehoorde redenen zijn: afvallen, strakkere huid, minder cellulite, spieropbouw, geen zin om te sporten, geen jojo-effect, alles al geprobeerd maar...

Voor iedereen die bovenstaande redenen ook verzint of geïnteresseerd is geraakt kan nu terecht bij Easyslim aan de Schutstraat 191-6 in Hoogeveen of via tel. 06-48168834 Om het zevenjarig bestaan te vieren is de eerste afspraak nu goedkoper, van 89 voor 49 euro. De behandelingen kunnen worden uitgevoerd bij mensen van 18 tot 90 jaar.

Nieuws

menu