Drentenieren anno 2021: Makelaarsfamilie Hentenaar na 40 jaar nog steeds vernieuwend

Het team van Hentenaar Makelaardij. Foto: Eigen foto

Hentenaar Makelaardij, bedenker van het begrip ‘Drentenieren’, laat zien dat de pioniersmentaliteit na twee generaties nog steeds in het bloed zit. De makelaarsfamilie geeft Drentenieren een nieuwe dimensie door verhuizen in Drenthe leuker en gemakkelijker te maken. Op de nieuwe website staan niet de huizen maar de mensen voorop, er is een klusjesman aangenomen en mensen kunnen hulp krijgen bij het regelen van de verhuizing.

Als er iets is dat Lisette Hentenaar, de huidige eigenaar, van vader Pascal heeft geleerd is het wel opletten wat er gebeurt in de markt en goed kijken hoe je mensen echt kan helpen. Onlangs werden daarom ook de huisstijl en de website totaal vernieuwd. „Al 40 jaar zetten we de aandacht voor mensen voorop, dat mocht nog duidelijker voelbaar worden in onze huisstijl en communicatie”, licht Lisette toe. „We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het verkoop- en koopproces leuker en beter te maken. Hierbij kijken we niet naar wat anderen doen, maar wat wij denken dat goed is voor onze klanten.” Zowel op de website als bij de nieuwe diensten staat daarom de persoonlijke aanpak centraal. Verhuizen blijft tenslotte een proces dat vaak spannend en soms stressvol kan zijn. Hentenaar maakt wil hierin het verschil maken.

Drentenieren

Al in 1979, meer dan 40 jaar geleden, was het Pascal Hentenaar die het begrip ‘Drentenieren’ bedacht. Een term die sloeg op de mensen uit de Randstad die een rustige woonomgeving zochten, en dankzij Hentenaar vonden, in Drenthe. De makelaar zag deze ontwikkeling en hielp veel mensen om op een prettige manier kennis te maken met Hoogeveen en omgeving. De term haalde zelfs meerdere malen de Telegraaf en is opgenomen op Wikipedia.

Alle vernieuwingen typeren het Drentenieren anno 2021: verhuizen zonder zorgen. Een tijdperk waarin de makelaar meebeweegt met de wensen van de mensen uit Hoogeveen, Zuidwolde en wijde omgeving. Deze zomer zal het makelaarsteam, dat regelmatig op de bedrijfsfiets te zien is in Hoogeveen en Zuidwolde, nog andere leuke acties ondernemen om de nieuwe uitstraling te presenteren.

Nieuws

menu