Aangeboden door: Woonwinkel Decorette

De leukste interieur winkels in Hoogeveen en omgeving

Eigen foto

Is je interieur toe aan een (mini) make-over? Hoewel Eindhoven gezien wordt als design stad nummer één, zijn er genoeg steden verspreid door het land waar je naar hartenlust kunt shoppen. Zo ook in Hoogeveen en de nabije omgeving. Ben jij benieuwd waar de perfecte interieuraccessoires op jou liggen te wachten? Of wil jij graag weten waar je designer lampen shopt die eruit zien om door een ringetje te halen? Lees dan snel verder. Wij zetten een aantal interieurwinkels voor je op een rij.

1. Interieurwereld

De bekendste woonboulevard direct aan de A27 tussen Meppel, Zwolle en Hoogeveen is niet te missen. Je vindt hier de mooiste merken met een gevarieerd aanbod op het gebied van wonen. Ben je op zoek naar een nieuw (Auping) bed, een voordelige bank van Pronto wonen of een stijlvolle hanglamp van Studio Henk? Interieurwereld heeft het! Allemaal op één plek en je kunt ook nog eens gratis parkeren. Komt dat even mooi uit!

2. Woonwinkel Decorette

Ook de Decorette woonwinkel Hoogeveen is bij het grote publiek bekend. De winkel bestaat namelijk al sinds 1972! Je kunt hier terecht voor alle zeven wanden van het huis: raamdecoratie, behang, gordijnen, vloeren, verf en buitenzonwering. Om het lifestyle gevoel compleet te maken, kun je hier ook slagen in jouw zoektocht voor de nodige trendy accessoires en verlichting. We kunnen dan ook wel stellen dat je in deze winkel alles vindt wat je woonhartje begeert!

3. Kwantum

Ook Kwantum verdient een plekje in dit rijtje van woonwinkels. Hun slogan is niet zonder reden ‘Daar woon je beter van!’. Met hun zelfvertrouwen zit het dus wel goed en dat geldt eigenlijk ook voor het aanbod woonartikelen. Van vloeren en meubels tot gordijnen en woonaccessoires: je vindt het bij Kwantum! Je brengt jouw interieur naar een hoger niveau en hoeft daar absoluut niet de hoofdprijs voor te betalen. Sterker nog, er zijn altijd verrassende acties. Tijd om wat meer karakter en warmte toe te voegen in jouw interieur? Ga dan eens langs bij Kwantum op de Griendtsveenweg 16-18.

Wat is jouw favoriete woonwinkel?

Nieuws

menu