De hond dan maar mee op vakantie? Huisdiervoordeelshop heeft alles in huis voor jouw vakantie

Het vooraanzicht van de Huisdiervoordeelshop in Hoogeveen.

Het vooraanzicht van de Huisdiervoordeelshop in Hoogeveen. Foto: Huisdiervoordeelshop

Een goede oppas vinden voor de hond in de vakantie is voor veel mensen een lastige opgave. Steeds meer mensen kiezen er onder andere daarom voor om de hond mee te nemen op hun vakantie. Maar hoe pak je dit nu aan? En waar haal je de juiste spullen voor je reis? Dat laatste is gelukkig geen moeilijke vraag, bij de Huisdiervoordeelshop.

Bij Huisdiervoordeelshop kan je alles vinden om veilig samen op reis te gaan. Van transportboxen die geschikt zijn om te vliegen, tot reis-fit tabletjes tegen automisselijkheid. Een breed assortiment voor een lage prijs. Naast de laagste prijs, blinkt Huisdiervoordeelshop ook uit met strakke maandacties. Bijvoorbeeld de koelbandana’s zijn nu scherp geprijsd. Dit zal zeker niet overbodig zijn tijdens de warme dagen. Stevige, aluminium transportboxen zijn deze weken ook extra voordelig.

Tevens heeft Huisdiervoordeelshop een zeer groot assortiment voeding en bijna alles wat er nodig is voor de hond, kat, knaagdier of vogel. Kortom; genoeg te vinden bij Huisdiervoordeelshop.

Op de website www.huisdiervoordeelshop.nl zijn verschillende maandaanbiedingen te vinden. De Huisdiervoordeelshop is te vinden aan Het Schutsplein 22 in Hoogeveen. De winkel is maandag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 18.00 uur. In het weekend van 9.30 tot 17.30 uur.