Aangeboden door: coatingvloer.nl

De economische hoogtepunten van Hoogeveen

foto: pexels

Hoogeveen biedt de inwoners en mensen die naar de regio komen voor een bezoek vele opties. Zakelijk gaat het de regio voor de wind. Maar wat maakt deze regio op zakelijk gebied dan uniek? En hoe kan je daarvan genieten? Ga bijvoorbeeld naar een goed restaurant, breng een bezoek aan de slager of ga je eigen huis verbouwen en doe inspiratie daarvoor op in Hoogeveen.

Economie in regio Hoogeveen wordt gestimuleerd

Renate Vos opent medio april het restaurant de Bakker & de Schenker in Meppel. Het is een bakkerij, schenkerij en proeverij in één. Dat wil je als inwoner niet missen! Kroezon Zonwering & Terrasoverkappingen is al jaar en dag een begrip in de omgeving van Hoogeveen. Onlangs is zelfs de showroom in Assen opgegeven om in Hoogeveen uit te breiden. De zaak aan de Lindberghstraat 5 wordt een keer zo groot. Een flinke uitbreiding dus wat ook weer positief is voor de economie in Hoogeveen. Een flinke opsteker na de vele lockdowns door het coronavirus.

Ondernemers krijgen waardering voor hun werk

Zoek je naar een goede slager in de regio? Dan ben je welkom in Oosterhesselen. Gildeslager Kempenaar in Oosterhesselen is uitgeroepen tot Traiteur van het jaar in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. De traiteurproducten behoren tot de beste in de regio, waardoor de slager het hele jaar de titel ‘Beste Traiteur van het jaar 2022’ bij zich mag dragen. De unieke titel wordt uitgegeven door Stichting het Worstmakersgilde en zegt dus heel veel over de kwaliteit. De stichting hield met Uw Slager de keuringen, waarbij meer dan 150 deelnemende slagerijen in het voor- en najaar een groot aantal producten zijn afgehaald en gekeurd.Hier zijn uiteindelijk 20 genomineerden uit voortgekomen. Na de twee keuring rondes zijn tijdens de allesbeslissende finale nog eens een aantal producten afgehaald. De producten zijn onder meer gekeurd op uiterlijk, smaak en structuur. Voor slager Jacob Kempenaar is de titel ‘een bekroning op het werk’.

Hoogeveen biedt inspiratie voor het verbouwen van eigen huis

Liever zelf aan de slag met je eigen woning? Dan moet je inspiratie op komen doen bij Aanhuis in Hoogeveen. WoonCenter Hoogeveen is grondig verbouwd en dat is gelijk aangegrepen voor een naamswijziging. De zaak aan de Groenewegenstraat 1 gaat verder onder de naam Aanhuis Hoogeveen. Vanaf zaterdag 12 februari om 10.00 uur is iedereen welkom om de totaal vernieuwde showroom met eigen ogen te komen bewonderen en alvast inspiratie op te doen in de inspiratiehuizen. Maar kijk ook naar een nieuwe vloer. Misschien zijn gietvloeren iets voor jou? Gietvloeren zijn makkelijk te onderhouden en worden naadloos gelegd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een vieze vloer of kinderen die de gietvloeren vies maken. Zorg daarnaast voor een mooi kleed over de vloer en heb je al een mooie eettafel in huis? Er is in Hoogeveen genoeg inspiratie op te doen, als je kijkt naar de prachtige omgeving, maar ook op economisch vlak. Wanneer ga jij naar Hoogeveen om lekker te genieten en je te laten inspireren?

Nieuws

menu