De Schildhoeve Buitengewoon houdt open dag: 'Geen enkele ruimte is niet aangepakt'

De Schildhoeve Buitengewoon organiseert een open dag. Foto: Eigen foto

Na een lange corona-periode met een tweetal lockdowns en bijbehorende maatregelen is het moment aangebroken dat eigenaren Linda en Robertkoen Blokzijl eindelijk een open dag durven te organiseren op zaterdag 16 april.

De Schildhoeve heeft tijdens de twee voorgaande jaren een complete metamorfose ondergaan. Werkelijk geen enkele ruimte is niet aangepakt. Met als resultaat twee extra nieuwe zalen waardoor er nu totaal vijf zalen beschikbaar zijn voor een feest, vergadering of private-dining. De inrichting is vernieuwd, er zijn knusse vergadernisjes gemaakt en er is nu een sfeervolle vide op de bovenverdieping met prachtig uitzicht over de landerijen.

Ook is er nu een restaurant met een groot overdekt terras gevestigd in De Schildhoeve, Restaurant ‘Buitengewoon’ genaamd, waar men kan genieten van een goed kop koffie, lunch of diner.

Linda en Robertkoen en hun team zijn trots. Zij nodigen alle belangstellenden daarom uit op hun open dag op zaterdag 16 april tussen 11.00 en 16.00 uur om hun bedrijf te laten zien en om samen met hen een kop koffie of een drankje en hapje te nuttigen. Het stel neemt de bezoekers tijdens deze dag graag mee voor een kijkje voor en achter de schermen.

Nieuws

menu