Crossfit0528 uit Hoogeveen gaat verder onder nieuwe naam: Wij zijn Force, home of Crossfit0528

Crossfit0528 wordt Wij zijn Force.

Crossfit0528 wordt Wij zijn Force. Foto Ilse Jutstra

De sportschool van Remco Hoorn en Marjolijn Snippe verandert van naam. Crossfit0528 aan de Voltastraat in Hoogeveen gaat voortaan verder onder de naam Wij zijn Force.

Voor Remco en Marjolijn breekt hiermee een nieuw tijdperk aan. „Het begint bij ons altijd met CrossFit, dat is de basis en dat gaat ook niet veranderen. We blijven ook de enige officiële, affiliate in Hoogeveen. Maar het aanbod van onze sportschool is de laatste jaren gegroeid en we merkten dat de huidige naam niet meer de lading dekt”.

Alles komt samen

Remco, een CrossFitter in hart en nieren, begon zes jaar geleden een CrossFit-box met het idee „als ik me er goed door voel, dan geldt dat vast voor meer mensen”. En dat sloeg aan. Een aantal jaar geleden stapte ook Marjolijn in het bedrijf. Zij coacht en begeleidt op gebied van persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering. „Naast lekker trainen hebben we samen ook een hoop lol!”, vertelt Remco. “Met een nieuwe naam, logo en uitstraling is het duidelijker wat we doen”.

De sportschool staat open voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid. Zo zijn er speciale groepslessen voor zwangere vrouwen (PowerMama) en ouderen (ZilverFitness), kun je individueel trainen en verzorgen ze ook personal training en coaching. Altijd met de CrossFit filosofie als uitgangspunt.

Persoonlijke aanpak

Instappen kan op elk niveau. „Geen zorgen, je hoeft niet eerst te trainen voordat je begint. We helpen je graag op weg! Het persoonlijke aspect is voor ons heel belangrijk. Bij een intake kijken we samen wat iemand zijn doelen zijn en hoe die in zijn vel zit.” Aldus Marjolijn. Daarnaast werken de twee samen met bijvoorbeeld het Alfa College. „Zo willen we jongeren al vroeg in contact brengen met de voordelen van sporten. Een actieve levensstijl kan echt het verschil maken, niet alleen fysiek maar ook mentaal”.

De sportschool aan de Voltastraat is dagelijks geopend.