Colors at Home-Woonidee Kuik wordt ook Cozy-Homesdealer

Kuik Woonidee.

Kuik Woonidee. Foto: NDC Mediagroep

Eigenaren Ronald en Aafke Kuik van Kuik Woonindee zijn trots: „Het hoge woord mag eruit. Colors at Home – Woonidee Kuik wordt ook Cozy-Homesdealer.”


„In onze winkel vind je straks onder andere banken, fauteuils, eettafels, sidetables of kasten van Cozy-Homes. Deze worden in sfeerhoekjes gepresenteerd, zodat direct zichtbaar wordt hoe het er bij jou thuis uit gaat zien”, vertellen eigenaren Ronald en Aafke Kuik.

Meer sfeer in huis

„Cozy-Homes heeft alles om meer sfeer in huis te krijgen. Een huis wordt pas een thuis als er sfeer is gecreëerd. En het creëren van sfeer is heel persoonlijk. Daarom besteedt het merk veel aandacht aan het samenstellen van het assortiment. Met zorg en oog voor detail zoeken de mensen van Cozy-Homes naar mooie, leuke en unieke items die een huis meer sfeer geven. Denk hierbij aan vazen, lampen, windlichten, kaarsen, kussens en andere woonaccessoires. Sfeer meer is dan alleen de details, daarom heeft Cozy-Homes dus ook tafels, kasten, sidetables en andere sfeerbepalende interieurinrichting.”

Ronald Kuik: „Naast de uitbreiding met Cozy-Homes houdt onze winkel uiteraard het bestaande assortiment en kunt u ook dezelfde service als voorheen van ons verwachten.”

Opening in oktober

De opening van Cozy-Homes bij de winkel aan de Industrieweg 11 zal in oktober plaatsvinden. Aafke Kuik: „De maand september gebruiken wij nog om de showroom op en top in orde te maken en om al het nieuws een plek te geven.”