Burgerveen, burgerbeleving in het nieuwe burgerrestaurant aan de Hoofdstraat

Burgerveen, nieuw burgerrestaurant.

Burgerveen, nieuw burgerrestaurant. Foto: Hermann Willers

Sinds 12 augustus is het nieuwe burgerrestaurant Burgerveen gevestigd in het pand waar eerst Dégust zat. Aan de Hoofdstraat 38 kunnen mensen nu komen genieten van heerlijke burgers.

Burgerveen is een hamburgerrestaurant, met hamburgers, wraps en verschillende Engelse pie. Eigenaar Richard Verheul probeert in zijn restaurant een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs aan te bieden., daarom zijn de burgers vers en huisgemaakt. Voor de mensen die liever geen vlees eten heeft het restaurant vegetarische en veganistische opties.

Er is een samenwerking opgezet met café De Lijst waarbij gasten van het café producten van de kaart van Burgerveen kunnen bestellen. Her burgerrestaurant helpt om gezelschapsavonden te organiseren zoals een bordspelavond, klaverjas en muziekavonden. In het restaurant kan tijdens het eten, maar ook na het eten nog een lekker biertje, wijntje of ander alcoholisch drankje worden genuttigd.

De plek voor burgers

„Burgerveen in Hoogeveen is de plaats waar je moet zijn voor een heerlijke burger, een lekkere wrap, een goedgevulde English pie of een kleine snack”, vertelt Richard Verheul. Richard heeft zelf al veel ervaring. Hij heeft zelf voordat hij deze zaak opende in een fastfoodketen gewerkt waar hij de fijne kneepjes heeft afgekeken. Nu met zijn eigen restaurant wil hij de burgerbeleving in Hoogeveen naar een hoger niveau tillen.

Afhalen

Naast het kunnen genieten van de burgers in het burgerrestaurant is er ook een mogelijkheid om af te halen. Daarvoor moet wel eerst even worden gebeld naar tel. 0528-355572.