Brasserie de Basis opent deuren bij Vliegveld Hoogeveen 

De nieuwe brasserie.

De nieuwe brasserie. Foto: Vliegveld Hoogeveen

Het restaurant op Vliegveld Hoogeveen heeft een nieuwe uitbater en gelijk ook een nieuwe naam: Brasserie de Basis. Na een interne verbouwing opent de nieuwe brasserie op 27 februari de deuren.

In oktober 2021 moest wegens de coronapandemie het restaurant van het Vliegveld Hoogeveen de deuren sluiten. Het bestuur van het vliegveld is daarna in gesprek gegaan met een aantal gegadigden. Het resultaat is dat een overeenkomst kon worden afgesloten met een nieuwe uitbater. Afgesproken is dat het restaurant met ingang van het nieuwe vliegseizoen weer open zal gaan, dan als brasserie.

Het team van Anita Wemmenhove en Paul Boom heeft hard gewerkt om de brasserie voor de opening weer helemaal up-to-date te maken. De brasserie en de keuken hebben een facelift gekregen en er is een nieuwe kaart voor de brasserie opgesteld. De vliegers en andere bezoekers zijn weer van harte welkom.

Anita: „Op zondag 27 februari gaat Brasserie de Basis haar deuren om 10.00 uur openen. De bezoekers kunnen natuurlijk ook gebruik maken van het terras, met uitzicht op het vliegveld. 0p de openingsdag is het tweede kopje koffie gratis en met mooi weer zal er een springkussen voor de kinderen zijn.”

De openingstijd is gelijk aan die van het vliegveld: 10.00 uur.

‘Belangrijke meerwaarde’

Voorzitter Jur Stavast van Vliegveld Hoogeveen is blij met de nieuwe uitbater. „Het bestuur is erg ingenomen met de keuze voor en de inzet van het Team van Brasserie de Basis. Brasserie de Basis is voor zowel de gebruikers van het vliegveld als de bezoekers een belangrijke meerwaarde. Wij hopen hierdoor nog meer vliegtuigen en bezoekers te kunnen verwelkomen. Het geeft zeker een positieve impuls aan de toekomst van Vliegveld Hoogeveen.”