Bouwcenter Concordia neemt Eppinga Hout en Bouwmaterialen over

Directies van Eppinga en Concordia zijn tot een overeenkomst gekomen. Van links naar rechts.: Luut de Boer, Haaye de Boer, Robert Brand, Jan Reuvekamp, Ronald Hoefman. Foto Bouwcenter Concordia

Bouwcenter Concordia heeft Eppinga Hout en Bouwmaterialen overgenomen. Door deze overname zal Eppinga onderdeel worden van Concordia.

Eppinga Hout en Bouwmaterialen is al meer dan dertig jaar een begrip in Friesland. Met een uitgebreid assortiment, een grote voorrad, showroom en eigen schaverij nemen zij een sterke positie in, in de wereld van de bouw. Met de toevoeging van Eppinga heeft Concordia veertien vestigingen in heel Nederland. Daarmee zijn ze sterk vertegenwoordigd.

De overname is om meerdere redenen een logische stap voor Concordia. Eppinga is reeds aangesloten bij de Bouwcenter formule en de vestigingslocatie past goed in het bestaande werkgebied. Beide bedrijven zijn van oudsher familiebedrijven waardoor de bedrijfsculturen goed aansluiten.

In het nieuwe jaar zal de aandacht liggen op het samenvoegen van de organisaties. De klant merkt dit door het bredere assortiment en uitgebreide services.

Nieuws

menu