Bos Bedden biedt compleet concept voor slaapkamerinrichting

Bos Bedden biedt een compleet nieuw concept voor slaapkamerinrichting Foto: Frens Jansen

Bos Bedden heeft het voorste gedeelte van de showroom geheel vernieuwd met een nieuwe afdeling bedtextiel, een cadeaushop en een tapbar.

Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de vernieuwde afdeling een blikvanger geworden. De afdeling ligt vol met bedtextiel van het merk Kayori. De herfstcollectie is binnen, die bestaat uit hoeslakens, dekbedovertrekken, kussenslopen, handdoeken en badjassen. „Deze herfst zie je veel bordeauxrood, groen en oranje, maar we hebben ook allerlei andere kleuren”, vertelt Lianna Veerman, mede-eigenaar van Bos Bedden. Bij de beddenzaak kan de klant kiezen uit honderd verschillende designs dekbedovertrekken. „Deze sfeervolle afdeling is een heuse snoepjeswinkel aan bedtextiel, waar je volop inspiratie op kunt doen.”

Cadeaushop

Naast de nieuwe bedtextielafdeling is er nu bij binnenkomst aan de linkerhand een cadeaushop gevestigd. Hier worden verschillende producten verkocht, van diffusers tot badschuim. „Alle cadeaus kunnen hier worden ingepakt met mooi papier”, voegt Lianna nog toe.

Tapbar

De tapbar is een onderdeel geworden van de cadeaushop. Hier kunnen klanten een flesje met een eigen gemaakte geur tappen. Een tweede tapbar is gevuld met soapflakes . Deze stukjes zeep schep de klant zelf in een zak. „We letten bij Bos Bedden erg op duurzaamheid. Al het verpakkingsmateriaal is van papier en daardoor kan alles gerecycled worden.”

Bos Bedden is gevestigd aan Den Hulst 33 (N377) tussen Nieuwleusen en Balkbrug. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.bosbedden.nl .

Nieuws

menu