Bloom Bodyfashion viert 10-jarig bestaan met acties

Van links naar rechts: Alet, Hilly, Karin, Ilse en Roos. Aangeleverde foto

Bloom Bodyfashion is alweer tien jaar gevestigd in het centrum van Hoogeveen. Dat jubileum wordt natuurlijk uitgebreid gevierd met klanten. Zij profiteren op donderdag, vrijdag en zaterdag van feestelijke acties.

De lingeriespeciaalzaak is gevestigd aan de Hoofdstraat en heeft daar maar liefst 400 vierkante meter tot haar beschikking om het assortiment te presenteren. Gerenommeerde merken als PrimaDonna, Marie Jo, Aubade, Calvin Klein, Essenza, Van Dijck, Pip studio en vele andere zijn er vertegenwoordigd. De winkel kenmerkt zich door hoge kwaliteit, de nieuwste trends en een steeds wisselende collectie op het gebied van lingerie, heren ondermode, bed- en badlinnen. Het team volgt ieder jaar de training tot ‘Lingerie Styling Specialiste’ om het kwaliteitslabel te behouden ten aanzien van professioneel advies en persoonlijke service.

Korting en cadeautjes

Het team is blij met de trouwe klantenkring in Hoogeveen en omgeving. Daarom wordt het jubileum gevierd met verschillende acties op donderdag 29 september, vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober. Op deze dagen geldt een korting van 10 procent korting op het hele assortiment. Klanten die een nieuwe Bloom-favoriet aanschaffen en minimaal 50 euro besteden, krijgen bovendien een goodiebag. Op alle actiedagen maken klanten kans op waardebonnen van 50 euro door het geluk te beproeven in de grabbelbak en er worden lingeriesetjes verloot via kassabonnen. In de winkel wordt iets lekkers geserveerd bij de koffie en er staan bubbels klaar.

Nieuws

menu