Aangeboden door: Het Schwarzwald

Beleef de Kever Rally door het prachtige Twentse Landschap!

-

Ben je een liefhebber van historische voertuigen? Dan is een Kever Rally dé ultieme bedrijfsfeest activiteit . Al rijdend in de nostalgische kever ontdekt u het Twentse landschap met een spraakmakende Volkswagen Kever puzzeltour. Kortom, een unieke ervaring!

De Volkswagen Kever is een legendarische Duitse auto die een halve eeuw geleden het straatbeeld bepaalde in binnen- en buitenland. Tijdens de Kever Rally heb je de mogelijkheid terug te reizen naar deze tijd met deze historische wagen en beleef je gegarandeerd een leuke dag met je vrienden, collega’s of familie.

Wanneer je de Kever Rally reserveert, vertelt de instructeur meer over de Kever Rally en geeft veiligheidsinstructies op het activiteitenterrein. Hierna ontvang je de puzzeltour, welke bestaat uit diverse foto-herkenningsopdrachten en prikkelende vragen. De route leidt je onder meer langs de Sallandse Heuvelrug, een gebied dat bestaat uit bos en heuvelachtige heidevelden, het is bijna on-Nederlands met z’n hoogteverschillen en vergezichten. Onderweg ga je de strijd aan met je groepsgenoten in de andere kever(s). Er passen maximaal vier personen in een Volkswagen Kever.

Een Kever Rally is zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement bestaat naast de Kever Rally uit een ontvangst met koffie, thee en cake en een BBQ of Bourgondische Hittesteen. Het arrangement is inclusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Het Schwarzwald in Rijssen is dè partij voor het reserveren van een Kever Rally. Wij gaan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en het aantal beschikbare kever zorgt ervoor dat zowel kleinere als grotere groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste adres zijn.

Voor meer informatie of het boeken gaat u naar de kevertour pagina .

Het Schwarzwald activiteitencentrum
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505

Nieuws

menu