Bedrijven Fair Furniture Group fietsen voor het goede doel

Cliniclowns

Cliniclowns Foto: Ron de Vos

Medewerkers van zes bedrijven van de Fair Furniture Group maken vrijdag 18 juni een fietstocht van 270 kilometer langs alle Nederlandse bedrijven binnen de groep. Hierbij wordt geld ingezameld voor CliniClowns.

Het nieuwe Vepa Cycling Team houdt die dag voor medewerkers van de Fair Furniture Group de allereerste sportieve fietsuitdaging van 2021. Een monstertocht van 270 kilometer langs alle Nederlandse locaties van de Fair Furniture Group. De tocht heeft als startpunt Breda en gaat via Wijchen en Hoogeveen naar Emmen.

„De focus op vitaliteit is al jarenlang een onderdeel van onze bedrijfsfilosofie”, aldus Erik Luisman, Sustainability & Business Development bij Vepa en initiatiefnemer van deze fietstocht. „We helpen onze mensen graag gezond en fit te blijven. Het Vepa Cycling Team staat garant voor sportieve ambitie, plezier en teamspirit. Samen lekker ontspannen in de buitenlucht is net zo belangrijk als trainen voor uitdagende regionale tochten en events.”

Naast het Cycling Team heeft Vepa een Running Team en is er binnen de Fair Furniture Group een wandelcompetitie. „We zien het als een uitdaging om steeds beter en duurzamer te worden en te zorgen voor een ideale, vitale werkomgeving”, aldus Luisman.

Naast het sportieve deel wordt ook gedacht aan het maatschappelijke deel. Luisman: „Het Vepa Cycling Team wil met de tocht geld inzamelen voor CliniClowns. Je goed voelen zit niet alleen in je lijf. Het zit ook tussen je oren. Daarbij is contact met anderen van belang. En écht contact maken is precies waar CliniClowns goed in zijn. Daarom ondersteunen we deze organisatie graag.”