Bart Kerkdijk komt met unieke nieuwe service aan huis

Bart Kerkdijk. Foto: Eigen foto

Sinds 1 september is er in Hoogeveen een nieuwe orthopedisch schoenmaker actief. Dit is ook nog eens een heel bijzondere, hij komt namelijk aan huis.

Bart Kerkdijk is ‘Schoenmaker aan Huis Hoogeveen en Beilen’ gestart om mensen beter en persoonlijker te kunnen helpen. Nadat hij in 2010 is omgeschoold als bewegingstechnoloog naar orthopedisch schoentechnicus heeft hij zich verder door ontwikkeld in het vak.

Complexe voetproblemen

Kerkdijk heeft veel ervaring met complexe voetproblemen maar ook voor relatief eenvoudige problematiek vindt hij graag een oplossing. Hij vertelt: ”Het maakt mij erg enthousiast als ik mensen met een simpele oplossing een wereld van verschil kan bieden. Mijn favoriete credo luidt dan ook; simpel waar het kan, moeilijk waar het moet”.

Gratis en vrijblijvend

Bart heeft een brede ervaring met verschillende mensen en doelgroepen zoals sporters, mensen met diabetes, mensen met reuma en mensen met neurologische aandoeningen, jongeren en kinderen. Hij bezoekt klanten gratis en vrijblijvend thuis voor een advies met betrekking tot steunzolen, OVAC, semi-orthopedische schoenen, orthopedische schoenen of gewoon een goed schoenadvies.

“Alle producten worden in Nederland geproduceerd en wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten”, zegt Kerkdijk.

Een afspraak maken met de Schoenmaker aan huis kan via www.schoenmakeraanhuis.nl of tel. 06 21 30 66 47