Auto Ruyne is nieuwe Suzuki-dealer

Auto Ruyne is nu ook Suzuki-dealer.

Auto Ruyne is nu ook Suzuki-dealer. Foto: Ilse Jutstra

Auto Ruyne is sinds 1 maart de nieuwe officiële Suzuki-dealer voor Hoogeveen, Midden Drenthe, Hardenberg en omstreken. De dealer is al sinds jaar en dag een begrip in de regio en de medewerkers zijn er trots op dat ze dit merk nu ook mogen vertegenwoordigen vanuit het pand aan de Parmentierstraat in Hoogeveen.

Auto Ruyne is al ruim 55 jaar Toyota-dealer in de regio Hoogeveen. Er werken op deze vestiging elf medewerkers. Het toevoegen van het merk Suzuki aan de al bestaande activiteiten past binnen de toekomstvisie van Auto Ruyne. „Om aansluiting met de sterk veranderende markt te houden hebben we de laatste jaren veel geïnvesteerd in mensen, systemen en vestigingen. We willen onderscheidend zijn in klantbeleving, een topservice tegen een goede prijs. Om daar invulling aan te geven is uitbreiding van de activiteiten nodig”, vertelt Martin Jutstra, eigenaar van de Auto Drenthe Groep.

Auto Ruyne is onderdeel van de Auto Drenthe Groep met Toyota-vestigen in Emmen, Assen en Hoogeveen en een universele leasemaatschappij Mobiliteitslease Drenthe. De ondernemer ziet het merk Suzuki als een mooie aanvulling op de Toyota-activiteiten. „Suzuki is een kwalitatief goed merk met standaard 6 jaar garantie op een nieuwe auto. De modellen sluiten goed aan op het modellenprogramma van Toyota”, vult Aron Luttmer aan, verkoper voor Suzuki in Hoogeveen. Door de krachten te bundelen kan de dealer een breder aanbod aanbieden, kunnen ze de klanten sneller van dienst zijn en hebben ze gunstige condities door inkoopvoordeel.

„Bij Auto Ruyne draait het om mensen. We zijn een familiebedrijf en weten maar al te goed dat onze klanten en onze medewerkers het succes bepalen van onze bedrijven. Elke klant verdient onze persoonlijke aandacht”, vertelt Jutstra trots.

Suzuki-rijders zijn vanaf nu welkom aan de Parmentierstraat 3 voor service en onderhoud, Suzuki-garantie en verkoop van nieuwe en gebruikte Suzuki’s of gewoon voor een kop koffie om kennis te maken.