ADG Groep, met een vestiging in Hoogeveen is de nieuwe Auto Groep in Noord-Oost Nederland

Auto Ruyne maakt onderdeel uit van de ADG Groep. Foto Archief André Weima

Louwman Group en Auto Drenthe Groep zijn per 1 februari een verregaande samenwerking aangegaan. Beide organisaties bundelen de krachten in de nieuwe ADG (Auto Drenthe Groningen) Groep. Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde herkenbare vestigingen en dezelfde medewerkers.

De Louwman Dealerbedrijven in Groningen en Veendam én de Dealerbedrijven van Auto Drenthe Groep (Auto Gorter, Auto Ruyne en Auto Lunenborg) slaan de handen ineen en gaan verder onder de nieuwe naam ADG Groep.

Lokaal ondernemerschap

De nieuwe samenwerking past volledig in de groeiambities van Toyota Nederland (Louwman & Parqui), Suzuki (B.V. Nimag) en Autohopper. Lokaal ondernemerschap, efficiëntie in bedrijfsvoering en samenwerking staan daarin centraal.

De ADG Groep biedt de Toyota-, Lexus- en Suzuki-dealers meer ruimte op het gebied van investeringen, innovaties, inkoopkracht en ondernemerschap, waarmee de algehele kwaliteit naar een hoger plan getild wordt. De ADG Groep is vanaf 1 februari ook Service Dealer van het nieuwe merk BYD.

Dagelijks management

Onder de nieuwe ADG Groep vallen de vestigingen in Groningen (Lexus, Toyota en service dealer van BYD), Veendam (Suzuki, Toyota en Autohopper), Emmen (Toyota), Assen (Toyota en Autohopper) en Hoogeveen (voorheen auto Ruyne, Toyota en Suzuki). Het dagelijkse management van de gehele ADG Groep komt in handen van Martin Jutstra, de huidige directeur van Auto Drenthe Groep.

Nieuws

menu