Aangeboden door: dezomerspecialist.nl

3 redenen waarom jij de intex prism frame zwembad 300 x 175 x 80 zou moeten kopen

Foto: unsplash

Het is voor veel mensen een pure luxe om een eigen zwembad in de tuin te kunnen hebben. Je kinderen kunnen er heerlijk in spelen, je kunt er lekker in afkoelen na een lange werkdag in de zomer en een feestje bij het zwembad met vrienden is natuurlijk ook fantastisch.

Waar je hiervoor vroeger diep in de buidel moest tasten, valt dat tegenwoordig vaak best mee wanneer je kiest voor een opzetzwembad. Dit type zwembad is bovendien ook vaak groot en van goede kwaliteit. Bij de Zomerspecialist kun je bijvoorbeeld zwembaden van Intex kopen. Het Intex Prism frame zwembad 300 bij 175 bij 80 is dan een hele goede optie. Hieronder gaan we kijken naar 3 redenen om dit zwembad te kopen!

Je krijgt er handige accessoires bijgeleverd

Wanneer je dit zwembad van Intex koopt krijg je hier ook direct handige accessoires bijgeleverd. Je krijgt hierbij allereerst een krachtige filterpomp, zodat je het water altijd goed schoon kan houden. Daarnaast krijg je er een trap bijgeleverd zodat jij en eventueel je kinderen er makkelijk in en uit kunnen stappen. Tot slot krijg je ook nog een afdekzeil, zodat je zwembadwater sowieso niet zoveel vuil opvangt.

Stevig materiaal

Een opzetzwembad moet natuurlijk wel gemaakt zijn van stevig materiaal, zodat je bent voorzien van jarenlang onbezorgd zwemplezier. Dat is bij dit zwembad absoluut het geval. Het sierlijke karakter en de herkenbare vorm zijn te danken aan het zeer stabiele frame. Dit frame kan tegen een stootje en bestaat uit een stevige bebuizing van ronde stalen. Ook de zijwanden zijn zeer stevig. De liners bestaan uit maar liefst drie lagen, waarvan twee PVC lagen en een binnenlaag. De super sterke zijwanden die dit oplevert zijn bestand om het water tegen te houden en tegelijkertijd een stootje te kunnen verdragen. Alle zwembaden van Intex staan bekend om de stevigheid en de lange tijd die ze mee kunnen gaan. Wanneer je een kwalitatief sterk opzetzwembad wil is dit ideaal!

Veel watercapaciteit

Je wil natuurlijk ook een zwembad hebben dat groot genoeg is om te doen wat jij wil doen. Of dat groot genoeg is voor je kinderen om in te spelen. Dat zit bij dit zwembad ook wel goed. Het zwembad van Intex is groot genoeg om zelfs baantjes in te kunnen trekken. Je kinderen kunnen er heerlijk in spelen en hierbij gebruik maken van allerlei attributen en ook is het zwembad meer dan groot genoeg om met meerdere mensen tegelijk heerlijk in te ontspannen. Bovendien is het zwembad door de handige afmetingen ook prima geschikt voor de kleinere tuinen. Al met al is dit zwembad van ideaal formaat!

Wil jij ook een heerlijk opzetzwembad in je tuin? Kom dan eens langs bij de Zomerspecialist. Ze helpen je daar graag verder met de zoektocht naar een ideaal zwembad in jouw tuin. In de collectie zitten uiteraard ook alle modellen van Intex. De Intex prism frame zwembad 300 bij 175 bij 80 is hierbij een van de topmodellen. Duurzaam waterplezier gegarandeerd!

Nieuws

Meest gelezen