HuidZorg Drenthe viert 15-jarig bestaan

15 jarig bestaan HartZorg.

15 jarig bestaan HartZorg. Foto: Eigen foto

HuidZorg Drenthe bestaat alweer 15 jaar. Jiska Boer startte het bedrijf onder de naam ‘Huidtherapie Emmen’.

Na het openen van Huidtherapie Emmen, volgde twee jaar later Huidtherapie Hoogeveen. In 2015 is de naam echter veranderd in HuidZorg Drenthe. „Onze klanten mogen vertrouwen op optimale en effectieve behandelingen en begeleiding van de probleemhuid. Wij verlichtten en verhelpen onder andere acne, littekens, pigmentaties en overbeharing”.

Andere behandelingen die HuidZorg Drenthe in beide filialen uitvoert zijn camouflagetherapie, huidverbetering en therapeutische steunkousen. Het behandelen van oedeem kan op deze manier worden uitgevoerd. „We oefenen het vak dagelijks met passie en vanuit persoonlijke betrokkenheid uit. We zorgen voor blijvend resultaat en gaan verder dan de schoonheidsspecialist”, vertelt Jiska Boer.

Vorig jaar is onder de naam HuidzorgWinkel.nl een webshop geopend waar alle producten verkrijgbaar zijn die ook in de praktijken worden ingezet. Vaste klanten profiteren van aantrekkelijke acties met hun klantenkaart. Inmiddels bestaat het team van HuidZorg Drenthe uit acht professionals die er zelf ook blij van worden wanneer ze hun klanten weer zien shinen. Meer weten? www.huidzorgdrenthe.nl