10-jarige Serina wint driewieler van Rijwielhandel Natasja

Natasja Kloezen en de 10-jarige Serina, die dolblij is met haar gewonnen driewieler.

Natasja Kloezen en de 10-jarige Serina, die dolblij is met haar gewonnen driewieler. Foto: Eigen foto

Natasja Kloezen van Rijwielhandel Natasja in Hoogeveen heeft afgelopen maandag de driewieler voor mindervaliden die ze verlootte, uitgereikt aan de 10-jarige Serina uit Almere.

Serina is enkele weken te vroeg geboren en daardoor heeft ze een achterstand in haar ontwikkeling qua motoriek waardoor ze niet op een fiets met twee wielen kan fietsen. Zaterdagavond heeft Natasja, op haar eigen verjaardag, live de verloting gedaan en de moeder van Serina gelijk gebeld om het mooie nieuws mee te delen.

Serina vond het erg spannend toen ze de driewieler in ontvangst mocht nemen. Maar ze is er enorm blij mee en fietste gelijk enkele rondjes door de straat. Nu kan ze eindelijk zelfstandig fietsen en met haar vrienden in de buurt spelen.

Natasja is blij met deze winnaar en wenst Serina veel plezier en veilige kilometers.

Het was de tweede keer dat de Hoogeveense onderneemster een driewieler verlootte. Vier jaar geleden deed ze dat ook al eens. ,,Omdat ik weet dat veel mensen de financiële middelen er niet voor hebben of er niet voor in aanmerking komen bij de gemeente. Ik vind het fijn om een medemens blij te kunnen maken.” Natasja heeft de driewieler speciaal voor deze actie aangekocht, nagekeken en enkele onderdelen vervangen.