‘We bieden pasklare oplossingen voor de klant’ The Big Event bij Auto Palace Hoogeveen

Eric Wittering (links) en Pjotr Messink (rechts) verwelkomen u graag tijdens The Big Event in onze Opel showroom. Foto: Eigen foto

De inruilsensatie bij Opel barst op 4 oktober weer los. Een auto, bestelbus, fiets, kruiwagen of iets anders wat rolt kan worden ingeleverd tijdens The Big Event van Opel.

Het motto van Auto Palace in Hoogeveen is ‘Wat beweegt u’. Eric Wittering, vestigingsmanager, vertelt: „We bieden mobiliteit op maat, niet alleen het voertuig, maar ook alles eromheen. Denk aan de financiering, verzekering, schadeherstel, het hele pakket. Zo staan we ook in ons contact met mensen, klanttevredenheid staat voorop.”

„Auto Palace bestaat sinds 1950 en heeft inmiddels 16 vestigingen. Auto Palace heeft vier Opel vestigingen, en daar zijn wij er één van”, vertelt Wittering. „We werken hier met een team van zeventien mensen. We gaan voor een goede relatie met de klant, dus we gaan echt voor een lange termijn de samenwerking aan. Dat is ons doel. Daarom zijn we ook blij dat we de klant The Big Event weer kunnen aanbieden.”

The Big Event

Want alléén tijdens The Big Event krijgt de klant bij aankoop van een nieuwe Opel extra inruilwaarde, een tank-of laadpas plus accessoires cadeau. En ook de allernieuwste modellen én de geëlektrificeerde modellen, zoals de nieuwe Opel Mokka en elektrische Mokka-e, doen gewoon mee tijdens deze inruilsensatie. Heb je geen auto om in te ruilen? Dat is geen probleem, want tijdens The Big Event krijg je ook tot € 2.000 inruilwaarde tegen inlevering van álles wat rolt of rijdt. Naast het inruilen kan ook een Opel naar hartenlust worden samengesteld. Bij Auto Palace staan verschillende Opels klaar om een proefrit in te maken. Wanneer de levertijden van de gekozen Opel zeer beperkt zijn profiteert de klant van nog meer voordeel tijdens The Big Event.

„En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kun je tijdens The Big Event ook profiteren van extra aantrekkelijke maandtarieven bij een nieuw af te sluiten Private Leasecontract. Je hebt dan één all-in bedrag per maand voor jouw nieuwe Opel en betaalt daarnaast alleen nog de brandstof.” Alle aanbiedingen gelden van 4 tot 9 oktober tijdens The Big Event.

Pasklare oplossingen

In Hoogeveen kunnen klanten terecht voor een aankoop van een jong gebruikte Opel. Naast deze optie biedt het autobedrijf private lease, onderhoud en reparatie, schadeherstel aan de auto en ruitreparaties aan. „Klanten kunnen in onze showroom gewoon weer binnenlopen en kunnen zelfs 24-uursproefritten maken. Naast proefritten zit onze garage in het pand waardoor onderhoud en reparatie gewoon bij ons gedaan kan worden. Naast Opel hebben wij ook enkele andere merken in de showroom staan”, vertelt Wittering.

Voor jong en oud

Opel zet de laatste jaren steeds meer in op elektrificatie van de huidige modellen. Ook in de showroom in Hoogeveen zijn er hybride en 100 procent elektrische modellen te vinden. „We hebben de nieuwe Crossland en de Mokka in de showroom staan. Dat zijn twee recente modellen waarmee Opel echt een nieuw pad bewandeld.” Daarnaast blijft Opel aantrekkelijk voor jong en oud, benadrukt Eric Wittering. „We kunnen met Opel een jong gezin bedienen, maar ook starters en iemand die een zware caravan wil trekken. Van de compacte Corsa tot de stations en stoere Mokka: Opel is voor een breed publiek.”

Auto Palace Hoogeveen is gevestigd aan de Buitenvaart 2102. Voor meer informatie: hoogeveen@autopalace.nl of (088) 003 55 85

Nieuws

menu